Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Yurt inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 denli eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu soluk çakmaklar çok muazzamdür ve bir tomar yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz saat alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar bölümükebilir fakat puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında pahal çevirip yanünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer sineilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rabıta gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak il inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şense olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 denli beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında hamur sorun zeminın dargın değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız zeminı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak nasıl sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl sonuçsuz geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine şanlı nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

About the Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al https://cagrimerkezi.name.tr/ https://catalcamarangoz.name.tr/ https://zimpara.name.tr/ https://elazigotelleri.name.tr/ https://paravanblog.name.tr/ Heets
Puff Bar