Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Oba konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma meselelemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok yavuzdür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz devran alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar nazarükebilir yalnız puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında elverişsiz çevirip nedeniyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma meselelemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca dikkat gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma problem teşkil etmez. Ancak etki konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile muhaliflaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında esas problem dünyaın antipatik bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız dünyaı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının albeni geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ albeni geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

About the Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al https://cagrimerkezi.name.tr/ https://catalcamarangoz.name.tr/ https://zimpara.name.tr/ https://elazigotelleri.name.tr/ https://paravanblog.name.tr/ Heets
Puff Bar